Några platser kvar på bussen till Ullared 4 maj! 16 april, 2024

Nu finns möjlighet att anmäla fler än två personer/hushåll. Dock får varje person utöver de två första betala 150 kr för att åka med om de inte bor i föreningen. Betalningen görs till Brf Lunden på swishnummer 1230630111 under expeditionens öppettider, onsdagskvällar kl. 17.00-19.00. Ta med kvittokopian till bussen.

Anmälan görs till Annie via epost annie@brflunden.net eller telefon/sms 0730707960. Anmälan måste innehålla telefonnummer, namn och adress.

För dig som inte har anmält någon alls än går det fortfarande bra att göra en ny anmälan att delta.

Om du har anmält dig till resan är det viktigt att du läser informationen nedan en extra gång. Ingen ytterligare information om detta kommer att skickas ut till dig som är anmäld!

Avresa
Avresa sker kl 3.45 från vägen vid Gröna Huset på Ängen. Bussen väntar inte på någon och alla bör därför se till att vara på plats strax innan avfärd. Om du får förhinder meddela gärna detta i förväg.

På vägen till Ullared kommer bussen att stanna på en rastplats för en kortare paus. Ta med matsäck/fika om du önskar äta något under denna rast. På vägen hem stannar bussen i på en rastplats där det finns möjlighet att köpa mat och dryck.

Hemresa

Hemresa från Ullared startar kl 18.00 och vi beräknas vara tillbaka i Örebro runt midnatt. Samma sak som vid ditresa – i år väntar inte bussen på någon så se till att vara i tid till bussen. Det är oftast väldigt långa köer till kassorna inne på Ullared så räkna med att det i värsta fall tar 1-2 timmar i kö. Gå alltså till kassan i god tid.