Vill du åka till Ullared lördagen 26 oktober? 26 augusti, 2019

Shoppingresa till Ullared förra året blev en succé! Därför anordnar vi nu ännu en resa till Ullared, Gekås. Lagom inför jul bär det av med bussbolaget Norling för en heldags shopping. Notera att det första preliminära datumet flyttats fram ca en månad.

Datum för resan: Lördagen 26 oktober


Avresa sker utanför vår mittersta parkering – mittemot Ängen – kl 4.00 på morgonen den 26 oktober. Bussen kommer att stanna ca 30 minuter på vägen dit för att vi ska kunna äta medhavd matsäck. Bussen avgår från Ullared kl 18.00 på kvällen och på hemvägen kommer bussen att stanna vid Ödeshög för matrast. Vi beräknas vara hemma ca 23.00.

Resan blir endast av om det inkommer tillräckligt med anmälningar. Det finns totalt  50 platser på bussen och det är först till kvarn som gäller. Själva bussresan kostar inget för dig som boende, men du får själv stå för mat och shopping såklart!

OBS!
Till att börja med gäller att max två personer/hushåll får åka (även barn räknas som en person då det är antalet säten som avgör). Det är tillåtet att ta med någon som inte bor i föreningen och denna räknas då som en av de två personer som får åka per hushåll.


ANMÄLAN
Anmälan görs via telefon till Annie, 0730707960, senast söndagen 29 september.
Om du inte är anmäld kan du inte heller räkna med att få plats på bussen!