Ullared 23 oktober 5 september, 2021

Vill du åka på en shoppingresa till Ullared? Nu är det åter dags! Bussresan kostar inget för dig som boende, men du får själv stå för mat och shopping såklart. Anmälan görs till Annie senast 23 september via epost annie@brflunden.net eller telefon 0730707960. Anmälan måste innehålla telefonnummer, namn och adress.

Resan äger rum lördagen 23 oktober. Bussen avgår 03.45 från vägen mitt emot gröna huset på Ängen. Kom inte sent – bussen väntar inte på någon. På ditresan stannar vi en gång för att äta medhavd matsäck. På hemvägen stannar vi vid en rastplats där man kan köpa mat. Vi kommer att vara hemma någon gång före midnatt.

Resan blir endast av om det inkommer tillräckligt med anmälningar och så länge restriktionerna inte skärps igen. Det finns totalt 50 platser på bussen och det är först till kvarn som gäller. Max två personer/hushåll får åka (även barn räknas som en person då det är antalet säten som avgör). Det är okej att ta med sig en utomstående men det är fortfarande max två personer som gäller. Om det finns platser kvar efter att anmälningstiden löpt ut är det okej att anmäla en tredje person. Du får då på egen hand kontakta Annie igen. Det görs inga reservlistor i år!