Medlemsinformation november 2018 23 januari, 2019

Parkering

Det har under den senaste tiden varit en del problem med felparkerade bilar och långtidsparkerade bilar. Det är viktigt att våra parkeringsytor upplevs som trygga och vi strävar efter ordning och reda i hela föreningen. Som ett led i detta arbete vill vi därför påminna dig om att det är 24-timmarsregeln som gäller vid parkering, även på våra parkeringar. Detta innebära att ditt fordon måste parkeras om efter 24 timmar. Från och med nu kan du som ser ett felaktigt parkerat fordon själv ringa till Q-Park och anmäla det. Kontaktuppgifter till Q-Park finns på skylten vid parkeringen. Q-Park kommer även att vara mer aktiva i sina kontroller av bilarna i vårt område. Är du orolig för 24-timmarsregeln eller har svårt att parkera om din bil varje dygn så finns det lediga p-platser, carport och garage att hyra. Också ett utmärkt tillfälle att slippa igensnöade bilar mitt under morgonstressen. Kontakta expedition vid intresse.

Resan till Ullared

Ullaredresan närmar sig och det finns fortfarande platser kvar! Resan äger rum lördag 24 novemberoch anmälan görs till annie@brflunden.net eller genom att be förvaltare/bovärd anmäla dig under expeditionens öppettider.
Det går alltså fortfarande att anmäla sig trots att sista anmälningstiden har löpt ut!
Det är nu även tillåtet att ta med sig utomstående på resan. Anmäl dessa samtidigt som du anmäler dig själv då platserna är begränsade. Det är fortfarande först till kvarn som gäller. Exakta tider för avresa och hemkomst kommer vi att meddela er via epost närmare resan, men troligtvis åker vi kl 4.00 på morgonen och kommer tillbaka hem kl 23.00 samma kväll. Vi ser framemot en trevlig resa tillsammans!

Ha en skön novembermånad
önskar vi i styrelsen brf Lunden i Örebro