iLoq låssystem 15 februari, 2021

Snart byter vi nyckelsystem till våra gemensamma utrymmen. Du kan avbetala på 12 eller 24 månader om du vill att samma nycklar skall gå även till din dörr. Du kan naturligtvis betala allt direkt men om så önskas blir avbetalningarna för låsbytet inbakade i månadsavgiften för din bostad.

Sista dag att beställa detta låssystem till din bostad är söndag 14 mars. Beställ genom att maila till annie@brflunden.net och uppge vilka alternativ du vill ha samt om du önskar att avbetala detta (räntefritt).

Grundpris
Grundpris om man tar bort cylindern (låset där nyckeln förs in) på ytterdörrens insida och bara har handtag och vred på insidan. Det går alltså inte låsa dörren med nyckel från insidan som tidigare. Brytare för serviceläge kommer att finnas: Pris: 4 795 kr.
Tillägg 1: Tillägg om man vill ha samma säkerhetsnivå som idag, alltså ett lås även på insidan så att man har möjlighet att låsa dörren med nyckel från insidan av dörren: Pris 6 516 kr.
Tillägg 2: Tillägg för byte av lås i förrådsdörr (för de lägenheter som har ett förråd bredvid ytterdörren): Pris: 4 005 kr.
Tillägg 3: Tillägg för den som önskar byta låset på insidan av altandörren till en sk ”dummycylinder”. Den går att öppna med vilken iLOQ-nyckel som helst: Pris 610 kr.
Tillägg 4: Tillägg för extra nycklar utöver de två nycklar som ni får utan kostnad från styrelsen för att komma åt gemensamma utrymmen med samma låssystem. Det ingår alltså inga nycklar per automatik i priserna ovan utan behöver du fler än två nycklar måste du köpa till detta: Pris 356 kr/nyckel.

Bra att veta!
Iloq har inte bruna handtag så de som installeras vid bytet är kromfärgade. Det är 2 års garanti. Personalen hos Pignus AB – som är de som installerar låsen – är säkerhetsklassad i enlighet med gällande förordningar och undertecknar tystnadsförbindelse.