17-24 maj delar vi ut iLoq nycklar till alla medlemmar! 29 april, 2021

Kom till Torpet och kvittera ut nycklar till de gemensamma utrymmena såsom miljöhus, cykelrum mm. Du får då även skriva på avtal om nyttjanderätt om du har trädgård. Kom inte om du känner dig sjuk! Vi kommer ha munskydd på oss och önskar att även du har det. Vi kommer att erbjuda dig ett munskydd när du kommer om du inte har ett redan.

Pga det kritiska läget för smittspridningen av Covid-19 har styrelsen valt att skjuta på utdelning av nycklar för de nya låsen. Vi kommer att vara följande tider i Torpet eller utanför beroende på hur vädret är.

Måndag 17 maj kl 17-20
Tisdag 18 maj kl 14-18
Onsdag 19 maj kl 14-18
Söndag 23 maj kl 11-14
Måndag 24 maj kl 17-20

OBS! Det är viktigt att den som hämtar nycklarna äger bostaden. Finns det två ägare så är det önskvärt att ni båda kommer om möjligt, men även den ena kan få hämta nycklarna. Vi lämnar alltså inte ut nycklar till någon som bor i andrahand eller som är inneboende men inte äger bostaden. När du hämtar nycklarna kommer du samtidigt få skriva under nyckelkvittens och avtal kopplade till detta. Vi kommer också be dig att skriva under ett avtal för nyttjanderätt om du bor på bottenvåningen.